Nogle kendte detaljer om at få børn om bord med behandling

Nogle kendte detaljer om at få børn om bord med behandling

Kunder med kroniske tilstande og komplekse lægemiddelprogrammer er i en særlig høj fare for ikke at tage de medicin, de har brug for for effektivt at behandle deres tilstande. Og som tidligere u.S. Kirurg General c. Everett Koop mindede engang ordinerende, patienter og farmaceuter, „medicin fungerer ikke hos patienter, der ikke tager dem.“Manglende overholdelse af et medicinprogram anerkendes bredt som en topårsag1 til behandlingsfejl, store ugunstige reaktioner og endda dødsfald.

Som tilgængelige og afhængige af eksperter, er samfundets farmaceuter fortrinsvis placeret for positivt at påvirke overholdelse og klientresultater. Drug -butikker kan opnå dette ved at hjælpe deres patienter med at bruge deres medicin. Her er hvordan. Nye terapier starter med fremragende løfte for patienter, men når en leverandør eller apotek ikke forbereder en patient til alle mulige resultater, kan han eller hun stoppe med at tage stoffet.

Hvis hun eller han føler sig værre, kan klienten muligvis afslutte terapi for at undgå negative effekter. Hvis klienten ikke oplever nogen ændring overhovedet, kan hun eller han måske konkludere, at stoffet ikke fungerer. For nye terapier kan ordinerende typisk bruge mindre end et minut med at fortælle deres klienter, hvordan et lægemiddel fungerer, og hvordan de skal forvente at føle sig, og klienten har ofte brug for at starte flere detaljer ved at stille spørgsmål.

Mere om 3 patientcentrerede trin for at reducere medicinen ikke- …

Jo flere tid farmaceuter investerer med en klient for at beskrive hans/hendes tilstand, hvordan lægemidlet fungerer, og hvorfor det er meget vigtigt at tage medicinen konsekvent, jo større er muligheden for, at klienten forbliver vedhæftet behandling. Klienter med vedvarende forhold er mere tilbøjelige til at forblive klæbende, når de føler sig garanteret, at deres medicin har en positiv indflydelse på deres samlede velvære.

Apotekere og medicinalpersonale er nødt til at tage mindst et par minutter på at tale og udvikle et forhold til enhver patient, der går gennem døren. Denne handling kan gøre en verden af ​​forskel i en patients liv. Apotekere burde Prisbillig medicin spørge klienter, hvordan de har det, hvis en splinterny dosis fungerer meget bedre, eller hvis de oplever nogen splinterny bivirkninger, for eksempel.

Og i betragtning af at klienter kan have flere spørgsmål, når de er på behandling end før de begynder behandling, er en rutine, åben dialog vigtig for at udvikle tillid. Fantastisk kommunikation mellem receptpligtige og farmaceut er vigtig. Apotekere kan komme i kontakt med en recept og sige: „Vi har 30 delte klienter, der bruger mit apotek.

Ikke kendt forkerte udsagn om 5 måder at støtte en elsket med en mental sygdom

Med væksten i ansvarlige plejeorganisationer (ACOS) og udvikling af betalernes tilsyn, bliver denne type design mere udbredt, da sundhedsgruppen undersøger at forbedre patientens resultater. Dette har faktisk en inkluderet fordel ved at give patienter den afgørende følelse af at tilhøre en gruppe, der ofte kommunikerer om deres pleje.

En effektiv og teambaseret arbejdsgang er til gavn for apoteket og dens patienter. Apotekere kan regelmæssigt engagere hele personalet ved at afholde personalemøder og diskutere alles funktion i at tage sig af patienter. Udgivelse af CMS Star Quality Rating3 -scoringer på bagsiden af ​​apoteket kan engagere personalet og understrege betydningen af ​​at styre en klients pleje.

Når alle fra front-end kontorist til apoteksteknikeren er deres rolle som en del af plejeteamet, forbedres klientengagement. Medarbejderne er mest sandsynligt, at de stemmer overens.