4 eenvoudige technieken voor wat genderbevestigende zorg is? Uw vragen beantwoord

4 eenvoudige technieken voor wat genderbevestigende zorg is? Uw vragen beantwoord

MTM is een voorbeeld van een medicijnbeheerservice. Aanvullende voorbeelden die door apothekers worden verstrekt diensten die uit medicatiebeheer bestaan, worden hieronder vermeld. De medicijntherapie-review is een systematisch proces van het verzamelen van patiëntspecifieke details, het beoordelen van medicatietherapieën om medicatie-gerelateerde problemen te herkennen, een prioritaire lijst met medicatie-gerelateerde problemen op te zetten en een strategie te produceren om ze op te lossen.

0 1 Deze beoordelingen kunnen uitgebreid of gericht zijn op een echt of mogelijk medicijnprobleem. Of het nu uitgebreid of gericht is, de medicijnen van de specifieke patiënt worden geëvalueerd in de context van de cliënt als geheel, na te denken over alle aandoeningen en medicatietherapieën van de patiënt. 1. American Pharmacists Association, National Association of Chain Drug Stores Foundation.

2008; 48 (3): 341 -53 Farmacotherapie zoekt advies van beschrijvende diensten die door apothekers worden geleverd op aanbeveling van andere gezondheidszorgbedrijven of andere apothekers. Deze spreken met diensten zijn meestal gereserveerd voor meer gecompliceerde gevallen van patiënten, met name voor patiënten die ingewikkelde medische aandoeningen hebben en die momenteel ofwel medicatie -gerelateerde problemen hebben of die een hoog potentieel hebben om ze te vestigen.

Weinig bekende feiten over de apotheker voor medicatietherapiebeheer ….

Patiënten die farmacotherapie -advies nodig hebben, kunnen een enkele of meerdere gecompliceerde medische aandoeningen hebben die medicatietherapie vereisen om effectief aan te kunnen. Apothekers die deze diensten aanbieden, hebben doorgaans geavanceerde kennis en training in de discipline en kunnen door de Board of Pharmaceutical Specialties in hun specialiteit worden gelicentieerd in hun specialiteit. 1. ACCP whitepaper.

Bluml BM. Betekenis van medicatietherapiebeheer: ontwikkeling van beroep grote overeenstemming. J Am Pharm Assoc. 2005; 45: 566 -72. Concepten voor ziektenbeheer omvatten gecoördineerde interventies voor gezondheidszorg voor ziekten waarbij patiënten enige verantwoordelijkheid voor hun zorg moeten veronderstellen. Apothekers die deze medicatie-behandelingsbeheerdiensten aanbieden, lost de behandeling van geneesmiddelen en niet-drugs op, evenals levensstijlaanpassingen die verband houden met deze ziekte, integreren de cliënt in programma’s die hen in staat stellen hun ziekte en medicijnen te beheren, en zo de kosten van de gezondheidszorg te verlagen en de kwaliteit van leven te verbeteren en de kwaliteit van leven te verbeteren van patiënten.

Voorbeelden van de klinische, humanistische en financiële resultaten van deze programma’s geleverd door apothekers zijn gedocumenteerd in presentatietaken die bestaan ​​uit de As de Asheville -taak, de Diabetes 10 City Obstakel en vele anderen. Farmacogenomics is een gloednieuwe en opkomende managementservice voor medicatietherapie aangeboden door apothekers waarin apothekers een rol spelen bij de analyse en toepassing van de erfelijke details van een cliënt om de reactie van een cliënt op medicatietherapie te verbeteren.

Een bevooroordeeld beeld van de implementatie van een gestandaardiseerde medicatietherapie …

Farmacogenomica is eigenlijk ook beschreven als ‘geïndividualiseerd medicijn.“Apothekers die antistollingsbeheer leveren, bieden gevarieerde diensten aan patiënten die orale bloedverdunningsmiddelen gebruiken. Warfarine, het meest aanbevolen mondelinge medicatieagent voor deze functie, moet voortdurend bijhouden en beheerd worden om de veiligheid van de patiënt te garanderen en het risico te minimaliseren. Apothekers gaan over het informeren van verschillende soorten patiënten over deze behandelingen, zoals patiënten met atriumfibrilleren en met een hoog gevaar voor een beroerte over het belang van orale antistollingsstedendheid en het bereiken van regelmatige bloedtesten.

Voorbeelden van diensten die door apothekers worden geleverd, bestaan ​​uit in-farmacie vingerssticks en INR-testen, onderwijs op zelfmonitoring/management van client en aanpassing van op doseringen gebaseerde ontwikkelde collectieve praktijkarrangementen tussen artsen en de apotheker. Zoals apotheker verstrekte diensten voor medicatiebehandelingsbeheer blijven evolueren, blijven de rollen van apothekers zich Gezondheidssupplementen online verbreden naar nieuwe en opkomende locaties.

Voorbeelden van andere klinische diensten in medicatiebehandelingsbeheer bestaan ​​uit gezondheidsdiensten voor werknemers & Screening, reisgeneeskunde, nucleaire drogisterij, veterinaire drogisterijen, voeding en vele anderen. Apothekers leveren management voor medicatiebeveiliging voor medicatiebeveiliging voor medicatie, waar ze een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van medicatiefouten en negatieve gebeurtenissen. Het verbeteren van de beveiliging van het medicijngebruiksysteem als geheel is cruciaal om optimale genezingsresultaten voor particuliere klanten te bereiken.